Σχετικά με εμάςΤα «παραϊατρικά» σας καλωσορίζουν στο δικτυακό τους τόπο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα «παραϊατρικά» είναι μια επιχείρηση η οποία δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει την επιτακτική και αυξανόμενη στην εποχή μας ανάγκη για βελτίωση στην ποιότητα ζωής.

Φροντίζουμε να ακούμε με προσοχή κάθε λεπτομέρεια που σας απασχολεί ώστε να διαλέξουμε για σας την καλύτερη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Σκοπός της εταιρείας είναι η προσφορά ιατρικών προϊόντων για νοσηλεία και υποστήριξη στο σπίτι καθώς και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χώρο της υγείας και της αποκατάστασης, η οποία αφορά όχι μόνο την πώληση προϊόντων αλλά και την εκτίμηση των αναγκών σας και την εκπαίδευση σας στα θέματα που αντιμετωπίζετε.

Στόχος των παραϊατρικών είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των ατόμων με ειδικές ανάγκες στην άνεση και θαλπωρή του σπιτιού τους μακριά από το ψυχρό και απρόσωπο νοσοκομειακό περιβάλλον.

Όραμα της εταιρείας είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες η οποία στηρίζεται στην άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια και αξιοπιστία. Μέσα από την 25ετή εμπειρία των στελεχών μας στο χώρο της υγείας είμαστε σε θέση να διακρίνουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να τους προτείνουμε την καταλληλότερη λύση για την αποκατάσταση της υγείας τους.

Πεποίθησή μας είναι να προσφέρουμε μια αξιοπρεπή διαβίωση στα άτομα που έχουν ανάγκη στο δικό τους οικείο περιβάλλον με τη μέγιστη δυνατή αυτονομία.

Φιλοδοξία μας είναι να μπούμε στις καρδιές όλων αυτών που μας χρειάζονται.

Eνοικίαση εξοπλισμού