Ποιοι είμαστεΕταιρική ταυτότητα της επιχείρησης

Η εταιρία παραϊατρικά ιδρύθηκε το 2013 στο Καματερό με αντικείμενο την παροχή παραϊατρικού εξοπλισμού και υπηρεσιών για φροντίδα στο σπίτι.

 

Φιλοσοφία

Τα Παραϊατρικά από την έναρξη λειτουργίας τους εφαρμόζουν μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην επαφή τους με τους πελάτες.

Επειδή γνωρίζουμε ότι ο προσφερόμενος εξοπλισμός δεν είναι εμπόρευμα, αλλά μέσο για την βελτίωση ποιότητας της ανθρώπινης ζωής αλλά και της σχέσης των ανθρώπων με τον ασθενή, φροντίζουμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, να επεξηγούμε λεπτομερώς τις χρήσεις και φυσικά να υποστηρίζουμε με service τον εξοπλισμό και τα βοηθήματα.

 

Κατάστημα

Το κατάστημα και η αποθήκη των παραϊατρικών βρίσκεται επί της Λεωφόρου Φυλής στον αριθμό 185, 800 μέτρα από την έξοδο 6 της Αττικής Οδού και από τον σταθμό Άνω Λιοσίων του προαστιακού, και εξυπηρετεί με παραδόσεις όλη την περιφέρεια Αττικής.

 

Ώρες λειτουργίας

 

Δευτέρα έως Παρασκευή: 9.00-14.30 και 17.30-21.00                                                  

24ωρη Επικοινωνία: 215 515 5560

 

Ενοικιάσεις

Τα παραϊατρικά προσφέρουν προς ενοικίαση εξοπλισμό σε ασθενείς οι οποίοι τον χρειάζονται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα:

- Νοσοκομειακά Κρεβάτια

- Αμαξίδια

- Βρεφοζυγούς

- Στρώματα - Αεροστρώματα κατάκλισης

- Συμπυκνωτές οξυγόνου

- Γερανούς Ανύψωσης Ασθενών

 

παραϊατρικά.gr

Ιδιαίτερα σημαντική δραστηριότητα των παραϊατρικών είναι το Website της επιχείρησης paraiatrika.gr.

Εκτός από την αναλυτική παρουσίαση του εξοπλισμού ο Ιστότοπος έχει εμπλουτισθεί με χρήσιμες πληροφορίες και λειτουργίες για βοήθεια στο σπίτι:

- Χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες ασθένειες

- Νέα γύρω από θέματα που αφορούν την υγεία

- Οδηγίες για την χρήση του παραϊατρικού εξοπλισμού και σύντομες ερωτοαπαντήσεις που συναντώνται συχνά στη φροντίδα στο σπίτι.

 

E-shop

Το ενσωματωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους διαδικτυωμένους να ενημερωθούν και να επιλέξουν τον κατάλληλο παραϊατρικό εξοπλισμό και να τον παραλάβουν εύκολα και γρήγορα στον χώρο της επιλογής τους.

 

Κοινωνική προσφορά

Τα παραϊατρικά αναπτύσσουν κοινωνική δραστηριότητα στην περιοχή τους, προσφέροντας τεχνογνωσία και βοηθήματα σε συλλόγους και ιδρύματα.

Eνοικίαση εξοπλισμού